Returns & exchanges

Retourbeleid

Kan ik een bestelling retourneren?
Mocht je je bestelling hebben afgerond en toch nog een wijziging willen aanbrengen neem dan contact op met De Meditatieschool: +31 6 23 988 627 of via e-mail: info@de-meditatieschool.nl. Wanneer mogelijk wordt je wijziging nog doorgevoerd.

 

Als de aankoop toch niet helemaal naar wens is, kun je het product retourneren binnen 2 weken na het bezorgmoment. Neem voorafgaand aan het retoursturen van jouw pakket contact met ons op om de zending aan te melden. De kosten voor de retourzending zijn te allen tijde voor jouw eigen rekening. Wij accepteren alleen retourzendingen van items die via deze website gekocht zijn. Het is niet mogelijk om bestellingen kosteloos om te ruilen; je dient zelf een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webwinkel. Heb je een gift ontvangen bij je bestelling? We verzoeken je deze met je retour mee terug te sturen. Het staat De Meditatieschool vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. De Meditatieschool accepteert geen retourzendingen van beschadigde artikelen of artikelen met vlekken.

Op bestelling gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Mocht je vooraf stoffen willen bekijken om er zeker van te zijn dat het materiaal voldoet aan jouw wensen, dan kunnen wij jou een stof staaltje toesturen. Wij adviseren je om in dat geval om contact op te nemen met ons.
 

Als je een offerte voor een specifieke bestelling wilt, of een afwijkende maat of materiaal wenst, dan kunt je met ons contact opnemen via e-mail: info@de-meditatieschool.nl.


Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking. Wij raden aan om je retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat deze niet verloren gaat.

Adres voor retourzendingen
Hertogshop
Spaarne 14
3904 NH Veenendaal
Nederland